Őszi munka, tennivalók a kertben > Ősz - wyw.hu

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Őszi munka, tennivalók a kertben > 11 weboldal. Kategória leírása: Őszi munka: Az ősz beköszöntével, sok tennivaló vár ránk a kertekben. Az őszi munkákhoz kínálunk segítséget az oldalon összegyűjtött információkkal, kerti munka tanácsokkal.

Tipp

Tavasz.wyw.hu
http://tavasz.wyw.hu/

Tavasszal a téli békét felváltja a lüktető ébredés, megindul az élet. Rügy pattan, madár csicsereg, azt hirdetve vége van a télnek. A tavasz a legtöbb ember számára az öröm, egyre többet süt a nap, melegszik a levegő és a komor, nyomasztóan sötét telet felváltja a vidám hangulat. Wyw tematikus linkek Tavasz témakörben: tavaszi hónapok, ünnepek, tavaszi versek, képek, tavaszi fáradság.

Tavasz.wyw.hu

osz.wyw.hu Rendezés: Találatok szerint | Értékelés | Névsor szerint

Szponzorált linkek
Őszi lemosó permetezés
http://www.mezohir.hu/2001-09/08.html

A szőlőkben és a gyümölcsösökben fontos védekezés az őszi lemosó permetezés a lombhullás végén. Akik nem végzik el, sok betegség felbukkanására számíthatnak. Az őszi lemosó permetezést nem szabad elhagyni, mert nagyon sok kórokozót elpusztítható. Réz- és kéntartalmú szerek kombinációit használjuk, az engedélyezett legmagasabb dózisban, a lombhullás időszakának végén. Amikor az időjárás kedvező akkor végezzük és legkésőbb a fagyok beálltáig kell elvégezni.

Őszi lemosó permetezés
Bálint Gazda: Őszi trágyázás
http://www.balintgazda.hu/aktualis-kert/oktober/tragyazas-osszel.html

A trágyázás és a komposzt felhasználásának legfontosabb időszaka az ősz. Ilyenkor szerves és műtrágyával pótoljuk a talaj, termőföld tápanyagait. A szerves istállótrágyát csak ősszel szabad, mert idő kell a lebomlásához.

Bálint Gazda: Őszi trágyázás
Ősszel pompázó növények
http://www.szepzold.hu/az_oszi_kert_csodaja

Mint ahogy tavasszal és nyáron pompáznak a virágok, növények, úgy az ősszel is számtalan növény hozhat színeket, szépséget a napjainkba mielőtt beköszöntenének a borongós napok.

Ősszel pompázó növények
Kerti sláger: őszi talajmunkák
http://www.edenkert.hu/kertepites-kerttervezes/kertapolas/kerti-slager-oszi- ...

A gyümölcsösök talajának alapmunkája az őszi ásás. Lehetőleg a kert teljes területét ássuk fel, ne csak a fák környékét. Különösen csapadékos nyáron még a máskor gyommentes kertekben is felütik fejüket a gyomok, és milliószámra érlelik, szórják szét magvaikat. Szükséges tehát ősszel a gyomokat kiszedni, összegyűjteni és elégetni, nehogy a talajba kerülő magok a következő évben további kellemetlenségeket okozzanak.

Kerti sláger: őszi talajmunkák
Gyümölcsfa, csemete ültetés
http://hobbikert.hu/magazin/a-gyumolcsfa-ultetes-kerteszeti-titkai.html

Az ősz alkalmas arra, hogy facsemetéket, szőlőoltványt, rózsabokrot, díszfát, díszbokrot ültessünk. Az ültetés után, még fagyok előtt megkezdődik a felszívó hajszálgyökerek kialakulása, így tavasszal már lendületesen lombosodik majd ki, gyorsan növekedik és hamar termőre fordul.

Gyümölcsfa, csemete ültetés
Őszi munkák a konyhakertben
http://www.szephazak.hu/kert-tippek/kora-oszi-kerti-munkak-a-konyhakertben/672/

A nyáron termő növényeink leszüretelése után, még sok dolgot el kell végezni a kertben ősszel, a tél beállta előtt, hogy a következő évben is szépen teremjenek növényeink. A tökféléken termésritkítást kell végezni, ilyenkor lehet ültetni a szamócát és az elmaradhatatlan őszi trágyázást se felejtsük el.

Őszi munkák a konyhakertben
Őszi tennivalók a kertben
http://www.gardena.com/hu/garden-life/garden-magazine/oszi-teendok-a-kertben/

Közeleg az ősz, készítsük fel kertünket, növényeinket a télre. Lássuk, mi a teendőnk, mit kell elvégezni ősszel a kertben!

Őszi tennivalók a kertben
Őszi virágok
http://www.botanikaland.hu/oszi-viragok/

Kertünk nem csak tavasszal és nyáron pompázhat színes virágoktól, megfelelő növényeket választva ősszel is gyönyörködhetünk virágos kertünk szépségében. Az oldalon megtalálhatóak azok a virágok, melyek ősszel virágzanak.

Őszi virágok
Fontos kerti munkák szeptemberben
http://hvg.hu/ingatlan/20090909_10_teendo_szeptemberben_oszi_munka_a_kert

Ősszel sok mindenről kell gondoskodnunk a kertben a téli fagyok, hidegek előtt. Ilyen feladatok például: az őszi hagymás növények ültetése, kerti tó ápolása, trágyázás, növényvédelem és a rózsák gondozása, felkészülés a télre.

Fontos kerti munkák szeptemberben
Profi kisgép - Kisgép és kertigép online áruház
http://www.profikisgep.hu/

Szerszámgép akciós ajánlatok a Profi kisgép webáruház kínálatában. A termékek masszívak, tartós munkavégzésre is tökéletesen alkalmasak, nélkülözhetetlen kellékeit képezik az Ön tevékenységének. Szerszámgép ajánlataink mellett kisgép és kertigép műszaki termékeket is vásárolhat. Rendkívül nagy választékunkban minden nélkülözhetetlen kisgép terméket megtalálhat, árucikkeink megtekintéséhez kattintson a Profi kisgép webáruház honlapjára.

Profi kisgép - Kisgép és kertigép online áruház
Fakivágás, zöldhulladék elszállítás árak
https://fanyuvok.hu/

Keresse a Fanyűvők csapatát bizalommal, ha bármilyen kerti munkára, fakivágásra, bozótirtásra, tuskómarásra van szüksége, vagy kertrendezéssel, zöldhulladék elszállítással kapcsolatos feladatban keres segítséget. Weboldalunkon minden információt megtalál, kedvező árakkal állunk rendelkezésére.

Fakivágás, zöldhulladék elszállítás árak
Hirdetések
Oldal leírása
osz.wyw.hu: Ősz katalógus: az ősz hónapjai, őszi munka, és programok. Az őszhöz kapcsolódó weboldalak gyűjteménye.
Gyűjteményünkben 144 válogatott ősz témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Aktív linkek: 144 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 8 | Linkre kattintás összesen: 34365