Őszi programok, rendezvények, fesztiválok, kirándulások > Ősz - wyw.hu

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Őszi programok, rendezvények, fesztiválok, kirándulások > 13 weboldal. Kategória leírása: Őszi fesztiválokat, programokat, rendezvényeket és kirándulási lehetőségeket gyűjtöttünk össze, hogy kihasználhasd, a vénasszonyok nyarát, a tél beköszönte előtt.

Tipp

Nyár.wyw.hu
http://nyar.wyw.hu/

Nyár, amit mindenki vár! Sokaknak a nyár a kedvenc évszakuk, megkezdődik a gyerekeknek a szünidő, lehet strandolni, nyaralni és ízletesebbnél ízletesebb gyümölcsöket enni. Wyw tematikus linkek Nyár témában: nyári ünnepek, programok, nyári diákmunkák, nyári ételek, szünidő, nyaralás és strandolás.

Nyár.wyw.hu

osz.wyw.hu Rendezés: Találatok szerint | Értékelés | Névsor szerint

Szponzorált linkek
Kocsi Csárda - Szüreti mulatság
http://www.kocsicsarda.hu/magyar/szuret.html

A Galopp Lovas Üdülőfalu területén található, a zsindelytetős magyaros csárda, mely igazi magyar ízeket, tüzes borokat kínál, hangulatos cigányzenével. A csárda egyik őszi rendezvénye, a szüreti mulatság, melyre minden évben lehet jelentkezni. A vendégeket lovaskocsikon szállítjuk a szőlőhegyre, ahol egy pálinkakóstolás után megkezdődik a szüret. Megismerkedhetnek a hagyományos módszerekkel, lesz zene, tánc, ebéd, majd szüreti vacsora. Tekintse meg részletes programunkat oldalunkon.

Kocsi Csárda - Szüreti mulatság
Etyeki Piknik
http://www.etyekipiknik.hu/index.php/hu/

Az Etyeki Kezes-lábos fesztivál, 2003 óta várta szeptemberben a bor és gasztronómia szerelmeseit. Filozófia: A kultúra ott kezdődött, ahol az ember letelepedett és földet kezdett művelni. A kultúra akkor ér véget, amikor az ember elszakad a földtől. A Kezes-lábos utódja 2013 óta, az Etyeki Piknik lett, melyet minden évszakban megrendezünk. Szeretettel várjuk ősszel, kézműves és gasztronómiai remekekkel, finom borokkal és népzenékkel!

Etyeki Piknik
Budavári borfesztivál
http://www.aborfesztival.hu/

A Magyar Szőlő- és Borkultúra Nonprofit Kft. minden év szeptemberében, magas színvonalú Borfesztivált szervez a Budai várban. Itt minden a bor kultúrája körül forog. A hazai Magyar borok mellett, minden évben meghívásra kerül egy ország, mely képviseli hazája minőségi borait, termékeit. Színes programok kicsiknek és felnőtteknek egyaránt.

Budavári borfesztivál
Tokaji ősz
http://www.tokajiosz.hu/

Tokaj vidéke nagy kincsünk, valódi arcát csak azoknak mutatja meg, akik fogékonyak annak meglátására. A Tokaji Ősz rendezvénysorozat egy olyan kezdeményezés, amely színes programjait a világörökségi borvidéken a tokaji bor köré fonja. Igényes programokkal várják a szórakozni, a borkultúra és minőségi borfogyasztás kedvelőit. Ismerkedjen meg Tokaj-Hegyalja kulturális, csodás természeti értékeivel.

Tokaji ősz
Őszi programok, rendezvények
http://www.utisugo.hu/programok

Őszi programok, rendezvények, fesztiválok, valamint belföldi utazási ajánlatok, szállások az ÚtiSúgó.hu utazási portál és turisztikai magazin oldalán.

Őszi programok, rendezvények
Szekszárdi Szüreti Napok
http://www.szekszardiszuretinapok.hu/

A bor és kultúra nemes kapcsolatát, a szüret hagyományát megőrizve és ápolva rendezik meg minden év szeptemberében, a Szekszárdi Szüreti Napok összművészeti fesztivált. Az oldalon megtalálja az aktuális évi programokat, valamint élőképen is követheti fesztiválunkat! Négy napos rendezvényünkön igényes programokkal, borkóstolóval, koncertekkel, hagyományos helyi ételekkel, szüreti felvonulással várjuk az érdeklődőket. Várjuk szeretettel, töltse nálunk a kellemes őszi hétvégét!

Szekszárdi Szüreti Napok
Őszi programok, események
http://www.programturizmus.hu/pcategory-osz.html

Programturizmus az élménynavigátor: szabadidő, hétvégi programok, események, fesztiválok ősszel.

Őszi programok, események
Őrségi Tökfesztivál
http://www.orseg.info/hu/esemeny/xi-orsegi-tokfesztival.html

Az Őrségi Nemzetközi Tökfesztivál, a Őrségi Nemzeti Park Igazgatóság irányításával, a Nyugat-Dunántúli Régió kiemelt kulturális, gasztronómiai és turisztikai rendezvénye. Helyszíne Őriszentpéter, valamint a környező falvak: Szalafő-Pityerszer, Magyarszombatfa, Nagyrákos, Pankasz. Tök jó programok és tökös ételek várják a látogatókat.

Őrségi Tökfesztivál
Káposztafesztivál Vecsés
http://www.vecsesikaposztafeszt.hu/

A régi hagyományok szerint minden év szeptember végén rendezik meg a Vecsési Káposztafesztivált Vecsés Faluközpontjában. Ilyenkor minden a káposztáról szól. A káposztafesztivál méltóképpen mutatja be ország-világ számára a híres vecsési savanyúságot és a sváb hagyományokat. A látogatókat színes programok, koncertek, kézműves vásárok, valamint finomabbnál finomabb káposztás ételek várják.

Káposztafesztivál Vecsés
Őszi kirándulás, túraútvonalak
http://turavezetes.hu/turautvonalak

A természet sokak számára ősszel a legszebb. A levelek színpompája, a nyárutó napsugarai hívogatnak, hogy kimozdulj a négy fal közül, és felfedezd hazánk legszebb őszi kirándulóhelyeit. Adunk pár ötletet, merre indulj kirándulni, túrázni. Íme néhány olyan túraútvonal, amiket már bejártunk, és jó szívvel ajánlunk neked!

Őszi kirándulás, túraútvonalak
Paprikafesztivál Kalocsa
http://kalocsaipaprikafesztival.hu/

A világhírű kalocsai paprika otthonában, minden évben megrendezik a Kalocsai Paprikafesztivált. A piros aranyát ünneplő város, a régió legnagyobb fesztiválja lett és minden évben színes programokkal várja az érdeklődőket. Koncertek, paprikás ételek, kézműves vásárok, gyermekprogramok, paprikafutás, tűzijáték...

Paprikafesztivál Kalocsa
Őszi rendezvények Ausztriában
http://www.austria.info/hu/szallashelyek/ajanlatok-a-hosszu-hetvegekre

Élményekkel teli ősz Ausztriában! Az ősz Ausztriában is legszebb színeivel kápráztatja el a kirándulókat, de az ország kulináris és hagyományőrző fesztiválok széles palettájával is várja a látogatókat. Csak néhány ajánlat, a sok közül - Burgenland: az újbor és a Márton-napi lúd találkozása, Salzburg tartomány: A paraszti ősz a hagyományok jegyében. Alsó-Ausztria: A borősz élvezete fesztivál.

Őszi rendezvények Ausztriában
Őszi fesztivál - Múzeumok Őszi Fesztiválja
http://www.oszifesztival.hu/

A Múzeumok Őszi Fesztiválja 2006-ban került először megrendezésre, s azóta az egyik legjelentősebb országos eseményévé nőtte ki magát. Főbb célja, a múzeumlátogatás népszerűsítése, színvonalas múzeumi programokkal, ezáltal felhívni a figyelmet az értékek megőrzésére, fontosságára.

Őszi fesztivál - Múzeumok Őszi Fesztiválja
Hirdetések
Oldal leírása
osz.wyw.hu: Ősz katalógus: az ősz hónapjai, őszi munka, és programok. Az őszhöz kapcsolódó weboldalak gyűjteménye.
Gyűjteményünkben 144 válogatott ősz témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Aktív linkek: 144 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 8 | Linkre kattintás összesen: 34365