Őszi dekoráció, őszi kifestők, minták > Ősz - wyw.hu

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Őszi dekoráció, őszi kifestők, minták > 13 weboldal. Kategória leírása: Őszi díszek, díszítési ötletek, őszi dekorációk, díszítők, színes falevelek. Őszi kifestők, falevél minták és sablonok.

osz.wyw.hu Rendezés: Találatok szerint | Értékelés | Névsor szerint

Szponzorált linkek
Őszi levél dekoráció
http://www.kreativcafe.hu/otthon/szoba/716-zi-levdekor.html

Ez az egyszerű, felfüggeszthető dekoráció, nagyon barátságossá varázsolhatja az óvodákat, lakásunkat vagy a gyerekszobát. Őszi falevelek a lakásban, felfüggesztve.

Őszi levél dekoráció
Fali dekoráció
http://kreativszoba.blog.hu/2007/10/23/oszi_fali_dekoracio

Érdemes őszi terméseket, faleveleket gyűjtögetni, mert sokoldalúan felhasználhatjuk őket dekorációs céllal, különböző technikákkal. Most egy mutatós fali dísz elkészítését láthatjátok.

Fali dekoráció
Dekorációk kreatívan
http://www.paperfellow.com/wordpress/?cat=23

Az őszi hűvösebb estéken, érdemes lekészíteni ezeket a díszeket, dekorációkat: papír madáretető dísz gyermekszobába, ablakba. Levél levélpapír készítése.

Dekorációk kreatívan
Töklámpás készítés
http://aprosef.hu/halloween_tok_keszites

Töklámpás készítése leírással, valamint letölthető sablonokkal. A Halloween idején készített, kivájt vigyorgó töklámpás angol nyelvterületen elterjedt neve: Jack O’Lantern. A legenda szerint nevét egy Jack nevű részegestől kapta, aki az ördögtől olyan ígéretet csikart ki, hogy lelke nem fog a pokolra kerülni. Jacket viszont a mennyországba sem fogadták be. Az ördög egy széndarabot adott Jacknek, amit ez egy marharépába rakott lámpásnak. Azóta Jack lelke ennek a lámpácskának a fényénél keresi nyugvóhelyét. Amerikában az eredeti marharépát a jóval látványosabb tök váltotta fel.

Töklámpás készítés
Őszi dekoráció ötletek
http://www.kreativ-kezimunka.com/kreativ/oszi-dekoraciok.html?layout=default

Őszi dekorációk a Kreatív kézimunka oldalán. Díszek beltérre vagy kültérre egyaránt dísztökből, sütőtökből, színes falevelekből és más őszi termésekből kreatívan.

Őszi dekoráció ötletek
Őszi dekoráció osztályterembe, falra
http://tanitoikincseim.lapunk.hu/?modul=oldal&tartalom=1212791

Ötletes fali dekoráció otthonra, vagy osztályterem díszítésére. Gyűjtögessünk hozzá vékony faágakat, néhány wc papír gurigát. Kedves pedagógusok, szülők! Az oldalon más kreatív ötleteket is lehet böngészni.

Őszi dekoráció osztályterembe, falra
Őszi falevél minták, sablonok
http://mivagyunk.lapunk.hu/?modul=oldal&tartalom=1089006

Őszi falevél kifestők, minták és sablonok otthonra. Nyomtasd ki gyermekednek színezni, vagy készítsetek közösen dekorációt a minták segítségével. Többféle falevél minta közül válogathattok.

Őszi falevél minták, sablonok
Mit készítsünk falevelekből?
http://www.papirmuhely.hu/papurmuhely_blog/oszi-levelek/

Igazán jó ötletgyűjtemény, hogy milyen díszeket, gyermek foglalkoztatókat találhatunk ki falevelekből. A gyermekeket ötletesen bevonhatjuk a dekorálásba, óvodai, iskolai foglalkozásnak is nagyszerű! Falevél figurák, állatkák fantázia alapján, falevél kiegészítése (rajzkészség fejlesztése), levelekből készült függődíszek...

Mit készítsünk falevelekből?
Gesztenye virág készítés
http://egyszervolt.hu/muhely/moni-gesztenye-virag.html

Szedegessünk gesztenyéket a földről, majd készítsünk aranyos virágdíszeket! Borzasztó egyszerű és dekoratív éke lehet lakásunknak.

Gesztenye virág készítés
Szüreti kifestők
http://www.magyarvagyok.com/kultura/hungarikum/hagyomanyok-unnepek/szuretine ...

Minden évben gyorsan elrepül a nyár, kinek örömére, kinek bánatára. Hogy felvidítsd lurkóidat, ne csak faleveles kifestőt nyomtass ki neki, íme néhány aranyos szüreti kifestő!

Szüreti kifestők
Tök aranyos díszek
http://otthonkommando.cafeblog.hu/kategoria/oszi_dekoracio/

A tökfaragáson kívül számtalan dekorációs megoldás létezik. Lakásdekoráció variációk tökkel. Lehet festeni, fúrni, ráragasztani, dekupázsolni, asztali vázát készíteni belőlük...

Tök aranyos díszek
Falevél horgolás
http://szeretekhorgolni.com/horgolas_mintak/horgolt_levelek

Szeretnél őszi falevelet horgolni? Itt sok segítséget találsz: horgolt falevél minták egy helyen. Nagyon mutatós és egyedi díszeket készíthetsz a megfelelő őszi színek kiválasztásával.

Falevél horgolás
Őszi hangulatú, bőr faliképek
http://zangafalikepek.hu/bor_falikepek

Faliképeket bőrből, és alumíniumból kínál az érdeklődők, és mindazok számára, akik szeretik az egyediséget, és a harmonikus képeket. A Zanga műhelyében levél és természet minták, valamint nonfiguratív motívumok egyaránt megtalálhatóak. Minden olajkép, és fali dekoráció online rendelhető.

Őszi hangulatú, bőr faliképek
Hirdetések
Oldal leírása
osz.wyw.hu: Ősz katalógus: az ősz hónapjai, őszi munka, és programok. Az őszhöz kapcsolódó weboldalak gyűjteménye.
Gyűjteményünkben 144 válogatott ősz témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Aktív linkek: 144 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 8 | Linkre kattintás összesen: 34365